Den snabba tillväxten fortsätter för Eicorn AB och den 1 augusti 2018 öppnar Eicorn, under ledning av tech-entreprenören Steve Cooper, upp sina dörrar för kunder och entreprenörer i England. Precis som i Sverige kommer Eicorn Ltd att bygga på den framgångsrika affärsmodell som har utvecklats av Eicorns grundare Linus Bille och Christian Lauritzen. Eicorn Ltd kommer förutom nuvarande erbjudande även att ägna sig åt utveckling av högteknologiska produkter och tjänster. Redan nu pågår arbete med att etablera ett första Eicorn Ltd venture som sätter företaget på kartan inom AI utveckling.

Steve och Linus möttes för första gången under deras Executive MBA-studier vid Saïd Business School, University of Oxford.

Linus höll ett föredrag  på skolan och jag var mycket imponerad av det han berättade om Eicorns strategier och principer. Företaget är redan etablerat i Sverige och nu är tiden mogen att expandera till England. Jag ser fram emot att bygga upp och utveckla Eicorn Ltd” säger Steve.

Steve går in i rollen som Managing Director och grundande Venture Partner för Eicorn Ltd.

Steve är en erfaren ledare och entreprenör med en gedigen bakgrund från det globala näringslivet, främst inom teknologi och utveckling. Han är en ytterst meriterad person som delar våra värderingar och principer,  och det är ett privilegium att ha honom ombord. Han är helt rätt person för att bygga  Eicorn Ltd till något unikt. Den brittiska marknaden är full av möjligheter för Eicorn och blir därför vår första utländska etablering” säger Linus Bille VD för Eicorn AB i Sverige.

Kontakt:

Steve Cooper
Managing Director Eicorn Ltd

[email protected]

+44 (0)7752 662833

Christian Lauritzen, Steve Cooper and Linus Bille