Vi är väldigt glada över att kunna välkomna Esin Saribatir som konsult och del av vårt Venture Creation team! Hon är en passionerad konsult och entreprenör som drivs av att åstadkomma det bästa för sina uppdragsgivare. Som före detta informationsanalytiker inom militären uppskattar Esin att hitta innovativa lösningar för att hantera strategiska utmaningar, speciellt i osäkra och tekniskt avancerade omgivningar.

Med en akademisk bakgrund inom psykologi och som grundare till ett bolag inom personlig utveckling försöker Esin alltid att införliva sin kunskap kring mänsklig psykologi i sina affärsstrategier och aktiviteter. Hon har en imponerade resumé från att arbeta i volatila säkerhetsmiljöer, hitta och implementera evidensbaserade metoder för ledarskap, så väl som att leda och vara mentor till juniora medarbetare.

Hennes höga energinivå och engagemang driver henne till att leverera högkvalitativa resultat åt sina uppdragsgivare och till att hitta nya vägar för att fusionera innovation med välkända processer för att lösa komplexa problem. Vi är väldigt glada över att ha dig ombord Esin!