Jenny Hammarberg blir ny Site & Office Manager på Eicorn AB. Sedan starten för två år sedan har Eicorn haft en otroligt progressiv kurva och för att möta den snabba tillväxttakten och fortsätta utveckla konsult verksamheten och framtida innovations projekt framgångsrikt, utökas nu teamet. Jenny kommer närmast från jobbet som Senior Manager and Head of Process Excellence inom Financial Accounting Advisory Services på EY. Hon har en gedigen bakgrund inom processledning, affärsutveckling och management consulting och hon har dessutom drivit EY Entrepreneur of the Year i region Väst, som är en av världens största utmärkelser i entreprenörskap.

– Jenny är en entreprenöriell själ, med ett otroligt driv och stor kunskap. Hon kommer att bli en enorm tillgång i våra framtida planer, säger Linus Bille, CEO på Eicorn.

Jenny Hammarberg kommer att ingå i Eicorns ledningsgrupp. Hon tillträder sin nya tjänst i Juni 2018.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att få vara en del av Eicorns spännande utveckling. Det nytänk som företaget har, kombinationen av venture- och konsultverksamheten och möjligheten att omvandla goda idéer till framgångsrika företag är väldigt lockande. Min förhoppning är att kunna bidra till den framtida tillväxten och framgången på många olika sätt.